Review: Produse Melkior 👧

review-produse-melkior.jpg

Drept sa iti spun, in ultimele cateva luni m-am machiat putin spre deloc- ba din cauza timpului, ba a caldurii. Cu toate acestea, am observat ca de fiecare data cand strangeam produsele pe care le folosisem pentru look-ul respectiv (fie minimalist, fie mai complex) un brand era omniprezent: Melkior. Iti povesteam in Favoritele Anului 2016 cat de mult imi plac produsele lor si imi pastrez si acum, dupa 8 (??) luni parerea. Consider raportul calitate/pret fiind foaaaarte avantajos si, supunandu-le unei comparatii cu produse de la brand-uri mai scumpe si mai fitoase, nu se disting mari diferente, ba chiar Melkior castiga detasat, in unele cazuri.

review-farduri-melkior.jpg

Foarte mult m-au impresionat fardurile. Primul contact cu ele l-am avut la Cosmobeauty, anul trecut si de atunci sunt mare fan. In ordinea numerelor de pe tricouri, le avem pe:

Whisper white: un alb (socant) sidefat; mie mi se pare aproape metalic, textura este untoasa si placuta, iar pigmentatia este 10/10.

Camee rose: superba nuanta, un roz delicat cu reflexe liliachii, metalice; la fel de pigmentat si de fin la atingere- atunci cand port un look rozaliu, imi place sa il amestec cu Whisper white pentru ”inner corner highlight”, adauga acel je ne sais quoi.

Old brick: fardul meu preferat, oricat de banal ar suna- un maro cald, cel mai pigmentat si fin fard mat pe care l-am atins vreodata- Urban Decay nici nu se apropie de el.

Tropical green: un fard pe care inca nu l-am folosit, pentru ca sunt o plictisitoare care nu prea iese din zona de confort; este tot mat, dar nu la fel de pigmentat ca Old brick.

8968-thickbox_default.jpg

Creionul de ochi khol este pigmentat si usor de folosit. Se transfera, ce-i drept, daca il folosesc pe tightline, ceea ce nu ma prea incanta. Daca il folosesc exclusiv pe linia genelor superioare, nu am nimic sa ii reprosez, se comporta exemplar and I love it.

review-rujuri-melkior.jpg

Melkior sta exceptional de bine la capitolul rujuri. Am trei din cele clasice (ei le spun mate pe site, eu as zice ca sunt semi-mate, au un oarecare luciu) si sunt rujurile mele preferate. Am vorbit aici despre Delicate rose si Lovely pink  (cu tot cu swatch-uri), iar Honey se comporta la fel de bine- sunt rezistente, pigmentate si confortabile de purtat (cel mai mare plus, din punctul meu de vedere). Te sfatuiesc sa cauti swatch-uri pe net daca vrei sa iti cumperi rujurile online, caci in realitate difera mult de cum apar ele pe site. Cred ca ai vazut, in ultima vreme, vorbindu-se foarte mult pe blogurile romanesti despre Matte Stain- ti-am aratat si eu, pe pagina de facebook un swatch al nuantei Joy. Imi place mult forma pensulei, mai ascutita la varf- te ajuta mult cu aplicarea. Produsul in sine imi place, nu usuca foarte mult buzele, asa cum o fac unele produse de acest gen si arata foarte bine dintr-un singur strat. Rezistenta este foarte ok- singura obiectie pe care o am este ca, dupa cateva ore, il simt ciudat in colturile buzelor si incep sa… il mananc. Da, stiu, nasoala treaba. Asta vine si dintr-o problema a mea, caci eu nu sunt un purtator prea educat de rujuri mate.

Balsamul de buze este un alt mare preferat, caci m-a ajutat enorm. Imi musc buzele in conditii de stres, asa ca iti inchipui cum eram in prima sesiune… soc si groaza. Cat am invatat pentru examene, mi-a fost cel mai bun prieten si il aveam mereu la-ndemana. Mai am foarte putin in el si trebuie sa pun mana pe unul nou pronto, caci nu sunt deloc curioasa sa incerc un altul.

review-highlighter-spring-shine-melkior.jpg

Mi-a picat pe chelie, intr-o zi, ca vreau si eu highlighter, ca prea e pa trend si ce, doar nu sunt mai proasta (o gandire foarte sanatoasa, ce-i drept). Asa ca am plecat mandra catre magazinul Melkior din ParkLake, si mi-am zis ca eu nu plec de acolo fara iluminator. Una din fetele de acolo mi l-a recomandat pe acesta, in nuanta Sprin shine si nu imi pare deloc rau. Are un subton usor piersiciu, iar reflexiile sunt mai repede reci, roz. Cantitatea este generoasa si nu ma vad terminandu-l prea repede (l-am tot aplicat pe umeri vara asta si inca pare neatins). L-am folosit atat pentru un look mai subtil, dar si mai pronuntat- se descurca exemplar in ambele situatii.

6476-thickbox_default.jpg

Dupa ce Beautyblender-ul primit de la prietena mea si-a dat duhul, am pornit in cautarea unul alt buretel de machiaj. Auzisem de bine despre acesta si, cand l-am prins la reduceri, l-am comandat. Sunt foarte incantata de el- este ceva mai tare decat bb-ul (cand il uzi, se ”relaxeaza” mult mai mult) si materialul este mai putin poros, dar face treaba la fel de bine. In plus, varful ascutit face foarte usoara intinderea concealer-ului si a fondului de ten in locurile mai putin accesibile- in coltul intern al ochiului, pe langa nas.

Trebuie sa imi cer scuze pentru faptul ca pozele nu sunt facute direct de mine, dar ma aflu in incapacitatea de a face asta (imi lipseste instrumentul 😭). Internetul este plin de swatch-uri, asa ca ma simt mai putin vinovata. Concluzionand, cuvantul de ordine a fost ”imi place” si Melkior isi mentine, pentru mine, titlul de cel mai misto brand de machiaj, cel putin „low cost”. Mai vreau, de la ei, niste farduri (nu de alta, dar trebuie sa imi cimpletez trusa), un ruj mai nude, setting spray-ul… multe 😆 .

Care sunt produsele tale favorite de la Melkior?

–kisses, Ramona 💋

Tag-uri:,

3 gânduri despre „Review: Produse Melkior 👧

  1. iuliascorner 14 august 2017 la 7:55 Reply

    Am si eu Delicate Rose si imi place :)! In afara de un gel eyeliner de la Melkior, care nu este bun deloc, cred ca tot ce am incercat mi-a placut :). Te pup!

    • Ramona 14 august 2017 la 22:54 Reply

      O sa ma feresc de eyeliner-ul ala, atunci 😀 Multumesc pentru feedback, draga mea. Pupici ❤

  2. Alina 17 octombrie 2017 la 10:33 Reply

    Am incercat si eu Delicate Rose si mi-a placut mult. Important este sa gasesti ceva care ti se potriveste tie cel mai bune.

Lasă un comentariu