Produse essence

Relatia dintre mine si produsele de la essence a trecut prin multe etape. Le-am admirat de la distanta o buna perioada de vreme, am visat la ele si am salivat cand le vedeam pe la alte fete. Prima intalnire face-to-face mi-a lasat o gaura mare in suflet, pentru ca nu apucasem sa ne cunoastem mai bine, sa mai discutam… Dar uite ca soarta m-a impins din nou in bratele lor (sau pe ele in manutele mele?!) si am reusit sa legam o prietenie stransa care, pe parcurs, s-a transformat in iubire patimasa. Eu mi-am declarat dragostea vesnica pentru ele, le-am facut juraminte si… urati-ne o relatie de lunga durata!

Acum, poza cu inculpatele:

20131227_122527

Sunt fix 10, dar or sa mai faca pui, pentru ca nu intentionez sa ma opresc aici.

Cate ceva despre produsele essence:

Lansat in 2002 pe piata germana, essence a devenit brand-ul cosmetic nr 1*) in europa si este distribuit in peste 60 de tari. produsele sunt disponibile in farmacii, magazine universale, magazine cosmetice si lanturi de fashion. sursa

Parerea mea despre ele este una foarte buna. Din produsele pe care le detin sunt complet multumita de toate, fara exceptie si mi se pare ca au un aer fresh, tineresc, lucru care ma face sa le iubesc si mai mult. Acest brand este mai mult decat accesibil, iar raportul calitate pret este, din nou, unul foarte bun.

1)Mascara I ♥ extreme 

20131227_122701

Din ce detin eu momentan, rimelul acesta este preferatul meu. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult imi place: alungeste si da volum genelor, dar nu le incarca, separandu-le frumos. De asemenea, formula permite aplicarea mai multor straturi fara a lasa un efect neplacut.

mascara

Despre periuta nu stiu sa va spun prea multe. Prima data cand am scos-o din tub am avut un soc: era MARE. Si nu e ca si cum nu as fi folosit inainte rimeluri cu periute mari (vezi Colossal), dar asta m-a uimit. Din pacate, atunci cand nu sunt atenta, reusesc sa ma murdaresc pe pleoapa. Acesta ar fi singurul minus pe care eu i-l gasesc.

2) Pensulele pentru ochi

20131227_123203

(imi cer scuze, erau cam ciufulite pentru ca tocmai le spalasem si nu se uscasera complet)

Pensulele de la essence mi se par alegerea perfecta pentru incepatoare (hmm, subsemnata included). Sunt pufoase si usor de manuit.

brushes

de la stanga la dreapta: pensula pentru aplicarea fardului pe toata pleaoapa si pensula smokey eye

Pensula pentru aplicarea fardului pe toata pleoapa este, fara doar si poate, preferata mea. Este foarte pufoasa si aplica fardul uniform. De asemenea, aceasta este pensula mea de zi cu zi, pe care o folosesc atunci cand sunt grabita: aplic repede un fard apropiat de nuanta pielii pe toata pleoapa si unul alb in coltul intern al ochiului si le amestec repede.

Ce-a de-a doua (care a fost, de fapt, prima cumparata) mi-a dat cateva palpitatii la inceput: ii cadeau perisorii intr-o veselie cand am scos-o din pouch si i s-a cam dus din culoare la prima spalare, dar dupa nu am mai avut probleme cu ea. Imi place sa o folosesc pentru a aplica fardul in pliu, dar si pentru blending. Forma micuta si capatul rotunjit o fac foarte practica.

3) Topperul „Circus confetti”

nailpolish

Intre noi doi este o relatie iubire-ura. Pe cat de frumos arata pe unghiute sclipicelul colorat, pe atat de greu se indeparteaza, facandu-ma sa imi blestem alegerea.

Sclipiciul se prezinta in 3 forme: hexagoane(cele mai mari), cerculete (de marime medie) si, cele mai mici, sunt niste „punctulete”. Se aplica foarte frumos si sunt foarte incantata de faptul ca lacul acela transparent nu s-a ingrosat (cred ca oricine a avut oje cu sclipici la care lacul, dupa o anumita perioada, a devenit „gelatinos”, ceea ce duce la usucarea foarte grea).

4) Blush-ul in nuanta „secret it-girl”

20131227_124116

Dupa cum (cred ca) stit, i-am facut un review mai detaliat aici. Imi pastrez parerea foarte buna despre el si ramane blush-ul meu preferat, pe care il folosesc zilnic. Vreau sa adaug ca nu cred ca se potriveste fetelor cu tenul mai inchis si ca va sfatuiesc sa il aplicati putin cate putin, deoarece este destul de pigmentat.

Ah. Si pentru ca tot vad enspe mii de poze cu dupe-uri pentru NARS- Orgasm, si acesta mi se pare ca intra in categorie, dar nu pot sa garantez (avand in vedere ca nici macar nu visez la un blush de la NARS)

5)Baza de unghii „Studio nails”

20131227_124525

In putine cuvinte, este un produs bun. Matifiaza si uniformizeaza suprafata unghiei si oja se aplica perfect. Rezistenta este in regula si mi-a protejat unghiile de ingalbenire si colorare(de la ojele mai „agresive”)

6)Pensula pentru blush

brush

Ah, o alta favorita. O iuuuubesc sincer si din toata inima. Este super moale si reusesc sa aplic foarte repede si precis blush-ul mai sus mentionat, dar si bronzerul. O recomand cu draga inima avand in vedere ca este o alternativ ieftina (dar buna) la pensulele mai scumpe.

7) Quattro-ul in varianta „to die for”

eyeshadows

V-am mai aratat niste swatch-uri aici. Din nou, va jur, la mijloc chiar este o culoare :)) doar ca este foarte apropiata de nuanta mea. Ah, in maroul de la mijloc (cel putin sidefat) mi-am bagat din greseala o unghiuta in el.

Fardurile sunt pigmentate si matasoase, iar albul mi se pare putin prafos. Sunt pigmentate, se aplica frumos si acesta este quattro-ul meu day-to-day.

8)Corectorul „match 2 cover”

swatch concealer

imi cer scuze pentru poze, mi se dusese si lumina si isi batea si aparatul joc de mine

Il am de destul de putin timp, asa ca inca nu mi-am format o parere foarte clara despre ele. Pot sa va spun, insa, ca are o acoperire medie si nu il vad potrivit pentru tenurile inchise. Eu aplic nuantamai deschisa pe cearcane si cea mai inchisa pe monstruleti si micile imperfectiuni. Mi se pare ca se strange putin in liniile fine din zona ochilor, dar fixat cu o pudra sta la locul lui.

concealer

in dreapta, swatch pentru blush

Va prezint cicatricea mea capatatade la doi ani cand mi-am plasat manuta de bebe pe soba de la tara. SUPER! Am aplicat peste nuanta mai deschisa ca sa va puteti da seama ce face.

9) Creionul de buze in nuanta „in the nude”

liplinerSi pe el, si concealer-ul, le veti vedea in postarea cu produsele cumparate si primite in luna decebrie.

Dupa vreo 2 utilizari va pot spune ca sunt incantata de el: creste considerabil rezistenta rujului, dar nu imi usuca buzele. Este cremos, pigmentat si sper sa imi pastrez parerea frumoasa despre el.

Ca o concluzie de final, recomand cu drag toate produsele amintite mai sus pentru ca le consider calitative, dar sipentrul pretul lor mic.

Kisses,

11

Lasă un comentariu