‘Eu la ce ma mai uit?’| O poveste despre 15 seriale.

Mi-am baut ceaiul cu fructe de padure (imi e greu sa ma intorc la Lipton dupa ce am gustat din ceaiurile minunate din Carturesti), am sunat-o pe bff se ii fac niste urari si am trimis alte mesaje unor sarbatorite si, cu ocazia aceasta, spun si Andreelor ce citesc asta un ‘La multi ani cu numele!’ calduros (ca sa topeasca zapada de afara). Apropo de zapada… DE CE? Serios, de ce? INCA e noiembrie, for God’s sake! Da, nu imi place zapada, hai, aruncati cu bulgari in mine acum. Trecem peste drame? Trecem. Cum vremea de afara cere un stat in casa in patura si savurat niste seriale, am zis sa va vorbesc despre cele pe care le-am vazut eu pana acum, in caz ca sunteti in pana de ide. Deci…

resized_all-the-things-meme-generator-watch-all-the-tv-series-ffd0f8

 

1. Chuck

a653aa44a3676dd07e4034ec9580a929

Chuck Bartowski (Zachary Levi) este un tânăr de douăzeci și ceva de ani din Burbank, CA ce lucrează, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Morgan Grimes (Joshua Gomez), ca reparator de calculatoare la Nerd Herd în magazinul local Buy More (o parodiere a magazinului Best Buy). Sora lui Chuck, Ellie (Sarah Lancaster) este un doctor ce-l îndeamnă mereu să facă progrese în plan profesional și romantic. Împreună cu ei stă și soțul lui Ellie -Devon „Captain Awesome” Woodcomb (Ryan McPartlin). În noaptea zilei sale de naștere, Chuck primește un e-mail de la Bryce Larkin (Matthew Bomer), fostul său coleg de cameră de la Universitatea Stanford, care acum este un agent secret CIA. Când îl deschide, întreaga bază de date a secretelor guvernului SUA – aflate într-un supercomputer numit The Intersect — este inscripționată în creierul lui. National Security Agency (NSA) și CIA vor să recupereze datele trimițând fiecare cei mai buni agenți ai lor: Major John Casey (Adam Baldwin) și Sarah Walker(Yvonne Strahovski). Mai multe: aici.

‘Chuck’ a fost primul serial strain la care m-am uitat (excludem telenovelele din scoala primara). Se spune ca prima iubire nu o uiti niciodata, iar eu tind sa dau dreptate zicalei. Am revazut, vara aceasta, 4 sezoane din cele 5 si tot mai cred ca este genail. De ce? Pentru ca este un serial pentru toata lumea: actiune- checked, romance- checked, drama- checked, comedie- checked. Povestea evolueaza frumos, intriga este delicioasa, personajele sunt simpatice. Si, apropo de personaje simpatice:

bb053d39113e336ef726f1917015f227

2. Gossip girl

641cb9fdde86bef8ef4cab22190c90d9

Serialul Gossip Girl, creat de Stephanie Savage şi Josh Schwartz – producători şi scenarişti a mai multe seriale de succes – surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, New York, unde ceibogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice, si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind facultatea. Mai multe: aici.

Da, stiu. Ati auzit, probabil majoritatea l-a si vazut. Clisee? Da, dar unde nu dai de ele? Totusi, acest serial, care se anunta a fi unul destinat publicului feminin, este mai mult decat o poveste superficiala pe care toaa lumea are impresia ca o stie. Nu, avem si niste replici foarte haioase presarate in fiecare episod, avem scene plangacioase si, daca vreti sa ma credeti pe cuvant, ceva de invatat din povestea lui Jenny- ‘The wannabe’. Da, stiu cine este Gossip Girl (si cred ca am suspectat pe parcursul serialului, iar in primul episod este evident, trebuie sa stii unde sa cauti), dar asta nu m-a impiedicat aseara cand am descarcat primul sezon. V-ati dat seama deja, nu? Imi place sa revad seriale (sau filme… si sa recitesc carti). Si, serios, avem personaje delicioase.

ccffd60e654f3f299f5bddcc4defad4e

3. Pretty Little Liars

d1016225f9550b11ece44d497cebd512

Pretty Little Liars este o producţie ABC Family bazată pe seria de romane cu acelaşi nume a Sarei Shepard. Serialul urmăreşte schimbările din vieţile a patru fete – Hanna, Aria, Spencer şi Emily – după ce „liderul” grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează „A”.

La început, ele cred că este Alison, dar după ce este găsită moartă, fetele îşi dau seama că altcineva ştie secretele lor, inclusiv pe cele mai ascunse, pe care au crezut că doar Alison le ştia. Mai multe: aici.

Incerc sa fac o ordine cronologica aici, sper ca nu ma insel in legatura cu acesta. Sunt 70% sigura ca ‘Pretty Little Liars’ a fost urmatorul serial de care m-am indragostit. Am inceput sa il vizionez deoarece citisem cateva dintre cartile aparute si, apropo de asta, se departeaza MULT de povestea Sarei Shepard. Mi-a placut foarte mult: misterul, drama, intamplarile la care nu te-ai astepta, aceste ingrediente plus multi alti factori (vezi si eye candy) garantau succesul acestui serial. Nu, show-ul nu s-a incheiat inca, dar nu mai are aceeasi magie ca la inceput. Au inceput sa exagereze, sa traga de par anumite treburi. Mno. Inca il urmaresc, dar nu mai am acelasi entuziasm. Uitati aici momentele de ‘glorie’ ale Hannei:

00e02173f63aa22296165025987cf2e0

4. Supernatural

87b087efd3a1454bcaa36c8d1a478b67*fangirl moments alert*

Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă. Mai multe: aici.

Okay, ma emotionez cand vine vorba de ‘Supernatural’. Si nu doar din cauza actorilor principali (!!!), dar si pentru ca iubesc atat de mult aceasta poveste. Nu stiu, are un loc special in inima mea si sunt foarte subiectiva cand vine vorba de acest serial. Are 10 sezoane (and counting!), cel mai recent fiind in curs de desfasurare. Are tot ce ii trebuie, iar mie imi place foarte mult faptul ca se impletese foarte frumos cu mitologia (e o vorba printre fani- tot ce stiu din Biblie, stiu din Supernatural). Partea mea favorita este, cu siguranta, Apocalipsa- superb regizata, idei geniale, deznodamant demn de un ‘OMG’ rasunator. Uitasem sa va povestesc despre episoadele lor meta care sunt cele mai meta episoade ever. Da, stiu cum suna. Imaginati-va ca intr-unul au trecut prinr-o chestie ciudata si au fost teleporati in… viata reala, acolo unde Supernatural este doar un serial, iar ei se numeau -soc!- Jensen si Jared. Un alt motiv pentru care ar trebui sa acordati o sansa acestui serial? Scenele absolut hilare.

f3c6be4cc92d72855140308f30ec3801

 

5. Grey’s Anatomy

greys-anatomy

Meredith Grey este fiica unui chirurg celebru. În acelaşi timp, ca o predestinare, ea poartă acelaşi nume – Grey ca şi autorul unuia dintre cele mai cunoscute manuale de anatomie. Când începe primul an de activitate ca medic într-un spital din Seattle, Meredith încearcă să menţină relaţii bune cu toţi colegii. Dar în această meserie dificilă, competiţia este foarte dură! Mai multe: aici.

Daca te uiti la primul sezon din Grey’s Anaomy, atunci nu vei mai putea renunta. Sau, ma rog, poate o sa faci cand o sa observi tendinta cruda a lui Rhimes de a ucide personajele (scuze, dar obisnuieste-te cu ideea: iti place de x? probabil o sa moara). Am plans cu sughituri la multe episoade si am ras cu lacrimi la altele. In cele 10 sezoane complete si inca unul in curs de completare, povestea evolueaza intr-un mod… unic. Fiecarui fan ii este firca de finalul seriei pentru ca stii deja ca o sa se intample ceva socant. Sunt sigura ca ati vazut pe undeva, macar o data, replica ‘Pick me. Choose me. Love me.’ sau ‘More tequila. More love. More everything. More is better.’ si sunt la fel de sigura ca ati vazut citate din Grey’s care v-au placut si care nu stiati ca sunt de aici. Majoritatea provin din inceputul si incheierea episodului, unde unul din personaje (de obicei Meredith) vorbeste despre ceva anume, rezultand, de fiecare data, replici memorabile.

f4860ef90e2e1ebba258cc699e1dcecb

6. The Vampire Diaries

4d7c0b290ef54e9e667d952ba2830b35

Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinţii ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi.  Anul şcolar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezenţa unui nou elev, tânăr, misterios şi carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească şi nici să-şi facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu ştie Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-şi ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, faţă de Stefan, îşi continuă viaţa de vampir, rănind oameni şi încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalităţi atroce între cei doi fraţi. Mai multe: aici.

Aici mi se cam rupe firul, am impresia ca l-am vazut inaine de Grey’s. Ma rog. ‘The Vampire Diaries’ este mai mult decat un serial/film cu vampiri. De ce? Pentru ca Ian Somerhalder people! Daca va vine sa credeti, am urat personajul lui Damon la inceput, dar mi-a venit mintea la cap intre timp. Lasand asta la o parte, gasim mai multa adancime aici decat in alte productii ce au in centrul lor vampirii si se adreseaza adolescentilor. Fiecare episod ascunde o intensitate aparte, te face sa simti ce simt personajele, sa tresari, sa plangi, sa razi. Am spus ceva de amuzament? Oh, da, Damon again! Spre exemplu:

2d3ab3adaa53f8fcea2d90705038b41e

7. The Originals

latest

The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt), dar ce se va întâmpla când Elijah (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Dar când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)? Mai multe: aici.

Spre deosebire de TVD, The Originals, din punctul meu de vedere, este ceva mai matur, poate datorita personajelor. Avand un singur sezon (cel de-al doilea a debutat toamna aceasta), nu va pot spune foarte multe. Imi place, are aceeasi magie care produce dependenta ca fratele sau mai mare si personaje la fel de bine construite. Eu il recomand cu toata caldura personelor care indragesc The Vampire Diaries, dar si celor care cauta un serial cu multa actiune, cu creaturi supranaturale si cu multa intriga. Uitati o doza de Klaus, un personaj atat de interesant.

klaus-the-originals-against-ti-a-damond-klaus-the-originals-Favim.com-1207573

 

8. Ravenswood

ravenswood-217528l

Actiunea are loc in orasul fictiv Ravenswood din Pennsylvania, seria avand in prim plan vietiile a cinci straini care afla de un blestem ce afecteaza orasul lor de generatii intregi, acestia fiind nevoiti sa dezgroape trecutul sumbu al orasului pentru a dezlega acest blestem.

Ravenswood este un serial care imbina genurile drama, mister si thriller produs de I.Marlene King, Oliver Goldstick si Joseph Doughrty. Este un spin-off al serialului Pretty Little Liars. Mai multe: aici.

Este pacat ca acest serial a fost anulat, avea ceva potential, insa nu ca un spin-off pentru Pretty Little Liars. Am discutat mai devreme despre ce se intampla in acesta si nu am precizat de nimic de factura magica. Ei bine, aici apar si asfel de elemente. Poate daca l-ar fi lansat ca show de sine statator ar fi avut mai mult succes.

7e93dfd5f6c1dacd8d31d59614846e79

9. Private Practice

PrivatePracticeMainLogo

Addison is face bagajele si se hotaraste sa plece in Santa Monica pentru a incepe o noua viata. Acolo ea se reintalneste cu niste vechi prieteni de la medicina, Naomi si Sam, casatoriti pe vremea facultatii, dar care tocmai s-au despartit. Acestia ii propun lui Addison sa li se alature in clinica privata unde cei doi lucreaza. Mai multe: aici.

Acesta este, de fapt si de drept, un spin-off al serialului Grey’s Anatomy, dar eu nu o sa vorbesc cu el din perspeciva aceasta (chiar daca, la un moment dat, cele doua se interseceaza). L-am vazut de doua ori, ca sa va dati seama cam cat imi place. Eu am iubit-o pe Addison in Grey’s, nu aveam cum sa nu ma uit si la Private Practice. Si am iubit-o si aici. Kate Walsh a jucat superb in ambele productii. Okay, am un crush. Evident, il recomand. O sa il mai vad o data, imi plac dramele, ce pot sa spun.

8d96ae8ca27c0f52b10aba1080bd4576

 

10. Desperate Housewives

034d85c429996c38ae2cf707bc966fd8

Acţiunea are loc într-o suburbie americană, în care viaţa nevestelor înstărite, care locuiesc acolo nu este întotdeauna aşa de fericită cum pare. Viaţa normală de pe Wisteria Lane a unui grup de neveste ia o turnură neaşteptată când o bună prietenă şi vecină, pe nume Mary Alice, se sinucide în mod misterios. Mai multe: aici.

8 sezoane intr-o luna. O luna din timpul scolii. Atat mi-a luat mie sa termin acest serial. Vedeam 22-23 de episoade intr-un singur weekend, uneori. Si nu pot spune ca avem o actiune atat de intensa ca in Supernatural ori The Vampire Diaries, doar ca intriga este foarte bine construita, dand dependenta. Este interesant pentru o fata de varsta mea sa vada (si sa inteleaga) cum este, de fapt, viata de mama, pe de-o parte, iar, pe de alta parte, conturand 4 personaje principale, producatorii ofera un ‘esantion’ pentru femeile ce urmaresc serialul, acestea regasindu-se inevitabil in una din locuitoarele din Wisteria Lane.

0ed479f92d1b49dc8b261085f795b258

11. Teen Wolf9dd67e000a4efed3ed006a7114e94e9e

Scott era un tânăr obişnuit până ce o muşcătură i-a schimbat fundamental viaţa. Acum se chinuie să înţeleagă cine e şi ce ar putea să devină. Este mai mult lup decât om? Să fie invers? A devenit el doar un prădător, sclav al puterii lunii? Poate controla aceste lucruri? Orice ar fi, însă, nu va fi uşor.
Scott încearcă să îşi controleze impusurile, dar se teme mai tot timpul că ele vor ajunge să îi controleze fiecare gest. Mai multe: aici.

Serial pentru adolescenti. Da, este si nu cred ca m-as fi uitat la el daca as fi avut ceva mai mult ani (sau cine stie?). Daaar Dylan O’Brien. Major crush. E maxim de simpatic in Teen Wolf (si in The Maze Runner, ca sa fiu sincera). Imi place personajul lui foarte tare, Silas da un plus de… ceva. Nu ar fi serialul la fel fara el. Pe mine m-a tinut in priza, mi-a placut. Este un serial usor, ca pentru vacanta.

7b6969b3a7654463b7553dd1ed2e0c18

12. Devious Maids

f73c71bd35873f0d76bc5e8d89dfd55f

Four Latina maids with ambition and dreams of their own work for the rich and famous in Beverly Hills. Sursa: IMDb

Adica mini-Desperate Housewives. Sezonul 1 a fost interesant, insa cel de-al doilea nu mi-a mai placut la fel de mult. Sa vedem cum o sa fie urmatorul. De preciza este faptul ca avem 13 episoade per serie si ca se apropie foarte mult de DHW, in sensul ca urmaresc cam aceleasi criterii. E okay, nu ma omor dupa el.

db751f1db695b7de7c605624e9ba3fdc

13. America’s Next Top Model

 

 

c5365693223e76dd401a763852c6cb72

 

Nu, nu e serial, este emisiune. Dar hai sa apara aici. Imi place de Tyra Banks de mor, nu pare genul ala de persoana publica plina de figuri, chesii, trestii. Am vazut asa: cycle 13, cycle 15, cycle 20 si cycle 21 (sapamana viitoare e finala, daca nu castiga Lenox sau Will… mda, nasol). E ceva ca sa fie, stim cu totii despre ce e vorba. Ca tot ziceam de Will:

BvXRMQHIIAE1hQ1

14. Revenge

e791dc13cea9ac3f1e4d9d51c94f8cb6

Emily Thorne (Emily Van Camp) este nou-venita in Hamptons. Aparent este o persoana prietenoasa si sofisticata, totusi ea are o istorie de familie întunecata. Cu saptesprezece ani în urmă tatăl ei a fost acuzat  pentru crimă de către vecinii in care avea incredere si condamnat pe viaţă. Emily nu si-a mai văzut pe tatăl si si-a petrecut copilăria consumată de furie, pierdere şi trădare. Acum ea se întoarce sub o noua identitate cu scopul de a se razbuna.  Mai multe: aici.

Vineri am ajuns la zi cu Revenge si eram disperata: ce Doamne iarta-ma fac eu pana luni cand apare un nou episod? Este un serial interesant, pe care eu deja l-am recomandat unei prietene. Emily este un personaj complex, cu multe dedesubturi, iar deciziile pe care le ia te face sa o iubesti… sau sa o urasti, depinde de caz. Sunt multe ‘boom’-uri, pentru ca altfel nu le pot numi. Daca incepeti acest serial, luati in considerare ca o sa aveti mini-heart attacks cat cuprinde. Nu o sa va aseptati la multe din cate or sa se intample, credeti-ma pe cuvant.

895198c1a7380c039c39091cb8962268

15. Bad JudgeBadJudge_DDKA_Horz_Simp

Actriţa Kate Walsh (Anatomia lui Grey, Private Practice) o interpretează pe Rebecca Wright, o judecătoare din Los Angeles care combină rigoarea din tribunal cu un stil de viaţă cel puţin nesăbuit în timpul liber. Mai multe: aici.

Ghiciti ce :)). Da, pentru ea ma uit. E un sitcom, adica episoadele nu au legatura intre ele si au in jur de 20-30 de minute. Au aparut putine episoade pana acum, insa toate au fost comice. Rebecca este… unica. f50d1475564f75283afd361bd6b74a12

Gata, daca ati citit tot meritati o medalie aurie. Scriu aici de vreo 4 ore, merit si eu una. Fug acum, ma asteapta Gossip Girl.

Voi ce seriale urmariti? Ce imi recomandati?

 

Follow me:

Facebook  Instagram  Tumblr

 

 Kisses,

R.

 

Tag-uri:

22 de gânduri despre „‘Eu la ce ma mai uit?’| O poveste despre 15 seriale.

  1. Andraxela13 30 noiembrie 2014 la 18:00 Reply

    Gossip Girl, The Originals si TVD ❤ OMG!!! Acum ceva timp eram obsedata de TVD, am o intreaga colectie de carti – Jurnalele lui Stefan, Jurnalele Vampirilor toate volumele-. hihi 🙂
    Kisses, sweetie

    Blog moved on

    • R. 30 noiembrie 2014 la 18:08 Reply

      As fi vrut si eu sa le citesc acum ceva vreme, dar am zis pas, intr-un final, dupa ce am vazut cat de mult se departeaza PLL de carti.
      Te puup ❤

      • Andraxela13 30 noiembrie 2014 la 18:09

        M-am uitat doar la cateva episoade din PLL, shame on me :)) Am vazut ca e mare tensiune si cu PLL dar nu am timp sa ma uit, mai ales ca deja sunt 7-8 sezoane 😀
        Pupici, sweetie

      • R. 30 noiembrie 2014 la 18:51

        Pastreaza-l pentru cand o sa ai timp, nu o sa te poti opri din uitat la primele sezoane. Apropo, sunt doar 5 (ultimul are pana acum doar 12 ep.)

  2. Lorena 30 noiembrie 2014 la 18:23 Reply

    Oh, ce bine a venit articolul tau! Chiar sunt in cautare de seriale noi fiindca am ajuns la zi cu cele pe care le urmaresc si simt un gol… daca n-am ce urmari. :)) Imi lipsesc personajele si intamplarile cu care m-am obisnuit.
    Eu am abandonat Pretty Litlle Liars, nu ma mai atrage. 😀
    De aici am mai vazut TVD, The Originals, Desperate Housewives ♥, de care ma ia dorul cateodata si mai vizionez cate-un episod la intamplare. Ador replicile moraliste ale lui Mary Alice, exprima crudul adevar. ;)))
    Te inteleg foarte bine cand spui ca ai vazut la foc automat Desperate Housewives, chiar creeaza dependenta, cred ca m-as uita cu acelasi interes de n ori la toate episoadele.:)))
    Mie mi-a placut si Devious Maids, in special pentru personajele care fac totul sa fie mai atractiv si interesant. Astept noul sezon. 😀

    Eu am terminat de cateva zile Saving Hope, care m-a tinut aproape non-stop in fata calculatorului. :))) Devin foarte obsedata si dependenta cand imi place ceva. ♥
    Mi-a placut articolul si astept si alte sugestii de seriale pe viitor. Trec pe lista Chuck, si de indata ce scap de teze, al meu e!

    • R. 30 noiembrie 2014 la 18:39 Reply

      Am dat si eu un search pentru Saving Hope acum. Daniel Gillies? Yes, please! Multumesc pentru ca mi-ai spus de el.
      Te pup!

  3. Lorena 30 noiembrie 2014 la 18:29 Reply

    P.S: I love Klaus! Merci pentru doza! :))) :*

    • R. 30 noiembrie 2014 la 18:40 Reply

      :)) nu ai pentru ce.

  4. lorenamarchis 30 noiembrie 2014 la 22:56 Reply

    Eu ma uit la Grimm, Elementary, The Blacklist… am terminat House, Dexter, Monk… astea-s printre preferate. Mai sunt si altele… 🙂

    • R. 30 noiembrie 2014 la 23:37 Reply

      Am si eu House pe lista, dar parca imi e frica sa ma apuc de el. Sapamana frumoasa!

  5. marico 1 decembrie 2014 la 17:16 Reply

    Forever, e serialul la care m-as uita non stop (datorita actorului atat de sarmant)

    • R. 2 decembrie 2014 la 16:49 Reply

      Vad ca e clasat binisor pe IMDb, plus ca premisa suna super. Il trec pe lista, abia astept sa incep un serial nou. Te pup!

  6. Maria 7 decembrie 2014 la 21:46 Reply

    Iti recomand House, Hannibal si Sherlock (cel cu Bennedict Cumberbatch si Martin Freeman). Sunt de o calitate, un umor si un suspans deosebit. Despre House nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva, Hannibal este un pic sangeros(fara a fi de prost gust sau horror) dar psihologia si complexitatea personajelor sunt extraordinare. Sherlock te va tine cu ochii lipiti de monitor si cu sufletul la gura fiecare minut din cele 90, cat dureaza un episod (sunt putine insa, pana acum 3 sezoane a cate 3 episoade fiecare). Foarte complex si high-quality.

    • R. 7 decembrie 2014 la 22:52 Reply

      Thank youuu! Am avut o tentativa sa incep House acum ceva vreme cand mai vedeam episoade la TV. Trec si sugestiile tale pe lista, acum doar timpul necesar imi mai trebuie.
      Te pup, o saptamana frumoasa!

  7. Mihaela Alexandra 18 decembrie 2014 la 18:18 Reply

    Un mare UP pentru Desperate Housewives și Devious Maids 😀 Desperate Housewives mă face să mă simt foarte bine, l-am văzut pe tot și l-aș revedea. Mama se mai uita la TV și eu dacă o mai prind că se uită la un episod, îl revăd cu ea. E genul ăla de serial față de care ai un atașament, iar personajele și actorii îmi plac foarte mult. Plus că nu mi se pare un serial de femei, ci o comedie foarte plăcută, pentru întreaga familie.

    M.A.
    http://pretty-and-strong.blogspot.com

    • R. 18 decembrie 2014 la 20:52 Reply

      Asa este. In plus, este interesant de urmarit evolutia personajelor- atat a celor principale, cat si secundare.

  8. […] La capitolul seriale, Revenge m-a tinut cu sufletul la gura luna trecut si acum abia astept noi episoade, mi-a cam frant inimioara (ce batea tare in paragraful anterior) cu ultima secventa. Am scris mai multe despre dansul in articolul acesta. […]

  9. adebeibi 25 decembrie 2014 la 3:02 Reply

    Grey’s anatomy e my all time favorite show. Of life! I loooooooooooooooooove Meredith. Dar iubesc si: Revenge, Gossip girl si Desperate Housewives. Si-ti recomand un serial tare bun, din punctul meu de vedere: Person of interest. Oricum, e tare articolul! Multumim pentru sugestii

    • R. 25 decembrie 2014 la 19:54 Reply

      Grey’s e… un fenomen!
      Craciun fericit!

  10. […] Dintre serialele descoperite in 2014, acestea 3 au fost favoritele. Mai multe dealii aici. […]

  11. […] deastea nu am. Adica nimic special. Citesc, ma uit la seriale (v-am povestit aici despre cele 15 pe care le-am urmarit). Meh. Am o viata plictisitoare, aparent […]

  12. […] despre cele 15 seriale  pe care le vazusem pana la momentul respectiv este unul dintre cele mai accesate articole ale […]

Lasă un comentariu