Trash Talk (EMPTIES) #5

EMPTIES

Articolele de genul ‘empties’ mi se pare ca sunt cel mai greu de pregatit… intotdeauna am impresia ca imi scapa ceva (pe buna dreptate, pentru ca mereu uit cate un produs) ori ratez anumite treburi care aterizeaza in cosul de gunoi inainte sa ajung eu sa le salvez (vezi gelurile de dus). Oh, well… trecand peste bataile de cap aferente unui blogger, astazi iti prezint ce am mai consumat in ultima perioada. Ready, set, go!

empties produs fata

3 demachiante bifazice de ochi de la Nivea. 3. Nu ma joc, ce-i drept :)) Al 4-lea e si el pe drum. Mi se pare cel mai bun demachiant de ochi, indeparteaza mascara waterproof ca nimeni altul, este accesibil si chiar nu sunt curioasa sa incerc altceva.

Cu toate ca nu sunt neaparat recomandate pentru demachierea zilnica (o sa iti vorbesc despre asta intr-un articol viitor), eu prefer sa folosesc apele micelare pentru a indeparta machiajul fetei. Preferata mea este cea de la Garnier, dar si Nivea este foarte ok. Tocmai de aceea am si folosit-o pana la ultima picatura pe cea din poza.

Gelul acela mic de curatare de la Balea (erau 2 initial, dar unul a disparut ca prin minune…) l-am cumparat special pentru calatorit si, din punctul acesta de vedere, e super ok. Nu cred ca l-as lua in varianta full size, sunt altele care imi plac mai mult, ca cel de la Bioderma si Gerovital, care sunt alaturi de el in poza de mai sus. Ambele sunt foarte faine, curata bine si nu agreseaza tenul.

Scrub-ul de la Balea l-am cumparat anul trecut si l-am folosit cu drag. Este ceva mai abraziv si curata in profunzime. Iarna, mie imi placea sa il ameste cu cateva picaturi de ulei de migdale, iar tenul meu se simtea rasfatat de fiecare data cand il foloseam.

empties creme

Nu sunt destul de disciplinata incat sa folosesc o masca regulat, tocmai de aceea am aruncat-o pe cea de la Vivanatura, cu argila si trandafir, jumatate plina (trecuse deja un an peste ea). Dupa ce o foloseam, imi simteam tenul parca ceva mai curat, iar excesul de sebum era inlaturat.

Nici nu mai stiu cate tuburi din crema aceasta din gama Stop Acnee de la Gerovital am consumat. Are o textura foarte light, este o buna baza de machiaj, lasand tenul mat si catifelat. Din aceeasi gama am folosit si crema cu aplicare locala pentru monstruleti. Mi se pare greu de apreciat daca functiona cu adevarat sau nu. Nu pot sa spun ca am observat un efect miraculos, parca ajuta cosurile sa se vindece ceva mai repede. Nu as mai lua-o si a doua oara.

Crema Babylove din dm am luat-o pentru a o folosi dupa epilare, pentru a calma zona inflamata. Ea era de aruncat de acum muuulta vreme, dar am uitat de ea, evident. Avea o textura groasa, intens hidratanta si lasa o pelicula albicioasa la suprafata pielii.

Despre lotiunea cu spf 50 ti-am vorbit anul trecut, aici. Nu e bine ca protectia solara sa fie folosita de pe un an pe altul, asa ca am aruncat-o jumatate plina (am fost prea lenesa sa o aplic si in cursul anului, dar incerc sa indrept situatia anul acesta). A fost ok, putin prea grasa for my liking, dar este o alternativa buna si accesibila.

Nu cred ca am mai adus in discutie acest subiect pe blog pana acum, but here it is: crema pentru indepartarea parului facial de la Avon. In viata multe lucruri nu sunt corecte, unul dintre ele fiind faptul ca, ghici ce, si fetele au mustata. Eu m-am iritat foarte nasol de la benzile cu ceara (cu Veet a fost groaznic, dar era prima data, asa ca era de inteles, iar cu Farmec a fost mai putin groaznic, dar rau in continuare), asa ca am apelat la aceasta crema. Nu am avut absolut nicio problema de la ea si daca se repeta schema cu iritatul (imi calc pe inima si o las pe cosmeticiana sa ma aranjeze de data asta, sunt curioasa cum o sa ma intorc acasa), o sa ma intorc la ea.

empties produse par

Sunt innebunita dupa balsamul de la Dove din gama Pure Care Dry Oil. Am alt tub in baie, mi se pare cel mai bun balsam folosit de mine pana in momentul de fata. Despre cel de la Garnier nu prea am cuvinte de lauda, mi s-a parut apa de ploaie, ca sa fiu sincera.

In materie de fixative, am consumat doua- unul de la Taft, dupa care nu m-am prea omorat si unul de la Nivea, pe care l-am si recumparat, caci mi se pare foarte bun.

Samponul de la Clear nu l-am terminat, nu mi-a placut si nici nu mai stiu de ce. M-am intors la Elseve Arginine X3, varianta light- preferatul meu. Si am ramas la el- spoiler: 2 ambalaje goale coming your way!

empties produse corp parfumuri

Ca niciodata, am sticlute de parfum intr-un articol de genul: Today de la Avon, care mi-a placut foarte mult, este rezistent, iar mirosul este unul placut, floral- eu simt frezie si tuberoza. Outspoken Fresh il am de ceva vreme si i-a sosit randul, este tot un parfum floral. In coada pozei este un parfumel mic, pe care il am de mult si l-am pastrat pentru ca era un cadou de la bff- Vanderbilt mi se pare ca se numea.  Am si o mostra de Hugo Woman, simpatica aromna, dar nu stiu daca l-as lua. E usor dulceag, fructat si cam atat.

Nu prea vorbesc despre antiperspirante, mi se pare un subiect nu foarte atractiv. Am folosit deodorantul clasic de la Dove, stick, mult timp. Nu eram multumita 100%, dar mi se parea mai bun decat altele. Am luat din Kendra, la un moment dat un Mitchum, il vazusem laudat si era la jumatate de pret, deci un motiv in plus. Nu m-a dat pe spate- nici mirosul, nici el ca performanta. Il foloseam cand pe el, cand Dove-ul. Si, ca tot spuneam de Dove, am unul mic, luat din Italia, care a fost foarte misto de tinut in geanta. Imi place mirosul de la varianta asta, e altceva.

Uleiul de par de la Avon, cel cu argan, e aici pentru ca am uitat sa il includ in poza anterioara. Oh, well… Este un produs super bun si o iubire veche. Pe mine m-a ajutat mult cand am avut parul lung (nu il mai am, ca sa vezi), mai ales ca eu am obiceiul prost de a ma tunde rar, asta desi nu ma mai incanta ideea de a avea ditamani pleata. In ciuda acestui fapt, atunci cand m-am dus sa ma tund, dupa aproape un an, parul meu era foarte ok, nu aveam varfurile despicate si uscate.

empties produse machiaj

Nu sunt multe la machiaj: un rimel de la Maybelline- Lash Sensational, despre care vorbeste toata lumea. A fost ok, eu l-as vrea pe cel waterproof care, ghici ce, nu se gaseste in Romania si nici in Italia nu l-am vazut. Life is good. Rimmel Lasting Finish a fost, din nou, ok. Ok fiind un meh, ca sa ne intelegem. Mi se parea lipicios, dar m-am invatat cu el si l-am folosit pana nu a mai iesit nimic din pompa (nu a meritat efortul sa ma chinui sa adun ce mai era pe peretii sticlutei).

CC-ul de la Gerovital mi-a placut mult si l-as recumpara. Acoperirea este mica, dar cu doua straturi ajungi undeva, iar finish-ul este foarte placut. Baby lips-ul de la Maybelline are review aici. Varianta aceasta mi s-a parut cea mai hidratanta dintre toate, dar nu iti imagina ca face fata la buze foarte crapate si uscate.

empties produse unghii

Sapunul de la All Nature l-am primit si l-am folosit cu drag. Eu nu ma prea omor dupa sapunurile solide, dar acesta a avut o textura placuta si era usor abraziv- nu stiu daca intentionat sau nu, dar avea niste treburi prin el care ajutau la exfolierea mainilor.

Cand vine vorba de dizolvant pentru oja, eu il folosesc strict pe cel de la Cien. Treburile de langa sunt niste artefacte, toate-s vechi- lacurile de la Miss Sporty si NYC le-am pastrat ca sa imi amintesc sa imi iau altele la fel… si au trecut anii peste ele si nu le-am recumparat (pe cel de la NYC nu l-am mai gasit, iar de Miss Sporty am uitat). Treaba aia portocalie am luat-o acum un secol crezand ca e pentru intarirea unghiilor. Ca sa va dati seama cat e de veche- pe ea scrie ca e impotriva unui obicei nasol, acela de a-ti roade unghiile, dar eu fie nu am fost suficient de inteligenta pentru a citi, fie nu stiam ce inseamna la vremea aia. E de cel putin 5 ani acolo, no kidding. Oja alba e cea mai veche chestie pe  care o aveam. E o fosila si o tineam pentru pensula subtire (o foloseam la altceva). Facea parte dintr-un set de manichiura french pe care l-a primit mama acum, tine-te bine, cel putin 11 ani. Hbar nu am e ce am pastrat si sticluta atata vreme, puteam sa tin doar pensula. Eh, whatevs, uite de ce nu mai aveam eu loc in cutia cu oje. #vechituri

–xo, Ramona

Tag-uri:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 gânduri despre „Trash Talk (EMPTIES) #5

  1. Lorena 4 septembrie 2016 la 21:33 Reply

    Wow, ce de Nivea!! Eu consum foarte greu bifazicele de ochi, sau hai sa zicem ca sunt ele spornice. ;))) Ma tenteaza de mult gelul de curatare Sebium de la Bioderma, sper sa pun odata mana pe el. 🙂 Am terminat si eu luna trecuta fondul de ten de la Rimmel si ma bucur ca am scapat in sfarsit de el. Meh a fost si pentru mine, dar am fost multumita de acoperirea oferita. Oricum, nu se compara cu Revlon Colorstay, care e za’ best! Ziceai tu bine ca o sa-mi placa. He he. 🙂
    Pupiiiiici si spor la consumat cosmeticale! :* :*

    • Ramona 4 septembrie 2016 la 22:31 Reply

      Lori, iti zic sigur ca o sa iti placa si Sebium 😁 Colorstay mi-a furat inima iremediabil, l-am purtat zilele astea de la 7 dimineata pana pe la 12 noaptea si inca aveam ce demachia. Isi merita faima!
      Te pup, draga mea ❤❤❤ mult spor ai tie!!

Lasă un comentariu